Topbetyg från 99mac.se

Recension: Vi testar smart lås från TheiShare

Lås är ju vanligtvis en ganska tråkig produkt men ett måste för att hålla tjuvar borta från våra saker. Men tänk om det fanns ett smart lås som du själv eller flera andra kan använda tillsammans?

Junaid Joosani driver företaget TheiShare där målet är att minska resursslöseri genom delningsekonomi. Därför har han utvecklat ett smart lås som går att använda i en delningspool. Företaget är i ett tidigt stadie men de har testcyklar på plats i Upplands Bro som går att låsa upp med deras smarta lås och app. Man scannar en QR-kod och anger hur länge man vill hyra cykeln och sen är det bara att trampa iväg – supersmidigt.

Read the entire article at 99mac.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *